middagGroot Arsenaal

Op zondagmiddag 19 mei verzorgen Concordia en EMM gezamenlijk een muzikale middag. Op het terras van het Groot Arsenaal aan de Rijtuigweg zullen de twee Bergse orkesten een gevarieerd programma ten gehore brengen.

middagDe Waterschans

Evenals in de voorgaande jaren is Harmonie Concordia voor het jaarconcert 2019 op zoek gegaan naar een mooie locatie en een bijzondere samenwerking. Dit keer gaat het concert plaatsvinden bij de onlangs gerestaureerde Waterschans. Medewerking aan het concert wordt verleend door de cultuur historische groep Merck Toch Hoe Sterck en door beiaardier Meike Warmoeskerken. Graag ontvangen wij u op ons gratis toegankelijke concert.