• za
    20.00 uurHet Zwijnshoofd

Van 25 tot 31 december is op NPO radio 2 de Top 2000 te horen. Als voorproefje op dit radioprogramma zal Harmonie Concordia op 21 december in vestzaktheater het Zwijnshoofd een concert geven in dit thema. Net zoals bij de Top 2000 zelf, zullen we een zeer divers repertoire ten gehore gaan brengen. Na afloop sluiten we de avond af met een borrel in het Top 2000 café. De toegangsprijs voor het concert bedraagt € 5,-.

jul
    11.00 uurCinema Kiek in de Pot

Ook voor 2020 heeft Concordia weer een unieke locatie gevonden om op te treden. Op zondagochtend 5 juli spelen we in de grote zaal van Cinema Kiek in de Pot.

14.00 uurDorpshuis Siemburg in Kruisland

Harmonie Concordia neemt in 2020 deel aan het onderling concours georganiseerd door Harmonie St. Caecilia uit Kruisland. Naast Concordia en de organiserende vereniging treden deze middag ook Harmonie St. Caecilia uit Nispen, Harmonie Soli Deo Gloria uit Wouwse Plantage en Harmonie Oranje uit Wouw op. Alle orkesten zullen worden beoordeeld door een deskundige jury.

• za
    20.00 uurWijkcentrum Het Hoofdkwartier

Zaterdagavond 21 november vindt het jaarlijkse St. Caeciliafeest van Concordia plaats. Op deze besloten feestavond worden onder andere de jubilarissen gehuldigd.