• za
    20:00Theater De Maagd

Op 28 juni 2018 bestaat Harmonie Concordia 90 jaar. Dit wordt gevierd met een jubileumconcert op zaterdagavond 23 juni in theater De Maagd. Op deze avond zal De Maagd omgetoverd worden tot een zomers festivalterrein en gaan we met zijn allen de Conga Summer inluiden!

Tijdens de ruim twee uur durende show wordt door Harmonie Concordia een vrolijk en zomers muziekprogramma ten gehore gebracht. En omdat het zoveel leuker is om je verjaardag met anderen te vieren, hebben we ook slagwerkschool Rondomtrom en de Stichting BOV uitgenodigd op ons feestje. Samen gaan we er een mooie avond van maken.

Vanaf 20.00 uur heten we u van harte welkom in de foyer van theater De Maagd waar u alvast in de stemming kunt komen op ons festivalterrein. Het concert zal tot ongeveer 22.15 uur duren en na afloop is er nog voldoende gelegenheid om de leden van de harmonie onder genot van een drankje in de foyer te feliciteren met hun jubileum.

De kaartverkoop voor het Conga Summer Festival start op 7 mei via de website van theater De Maagd. De kaarten kosten €12,50 per stuk, deze prijs is inclusief 1 consumptie. Klik hier om uw kaarten direct te bestellen.

jul
    10:30Rembrandstraat

Ter gelegenheid van de opening van de Borgvlietse Jaarmarkt speelt Concordia op zondag 1 juli om 10.30 uur in de Rembrandtstraat voor wijkcentrum Het Hoofdkwartier.

15:00Halsteren

Concordia is dit jaar te gast op de door harmonie Sint Cecilia Eensgezindheid georganiseerde braderie in Halsteren. Op de kiosk zullen we een muzikale bijdrage aan de braderie leveren.

• za
    20:00Wijkcentrum het Hoofdkwartier

Op zaterdagavond 24 november viert Concordia het jaarlijkse St. Caeciliafeest. Op deze interne feestavond worden o.a. de jubilarissen in het zonnetje gezet.