middagGroot Arsenaal

Op zondagmiddag 19 mei verzorgen de harmonieorkesten Eendracht Maakt Macht en Concordia gezamenlijk een muzikale middag. Op het terras van het Groot Arsenaal aan de Rijtuigweg zullen de twee Bergse orkesten onder de titel "Eendracht met Concordia" een gevarieerd programma ten gehore brengen.

middagDe Waterschans

Evenals in de voorgaande jaren is Harmonie Concordia voor het jaarconcert 2019 op zoek gegaan naar een mooie locatie en een bijzondere samenwerking. Dit keer gaat het concert plaatsvinden bij de onlangs gerestaureerde Waterschans. Medewerking aan het concert wordt verleend door de cultuur historische groep Merck Toch Hoe Sterck en door beiaardier Meike Warmoeskerken. Graag ontvangen wij u op ons gratis toegankelijke concert.

16.00 uurZandvliet (B)

Na een aantal jaren afwezigheid is Concordia in 2019 weer te gast op het Muzica te Zandvliet. Op zondag 22 september zal Concordia van de partij zijn tijdens dit muziekfestival dat plaats vindt in de sporthal in het Armenstraatj te Zandvliet.

• vr
    zo
    Westmalle (B)

Van vrijdagavond 11 oktober t/m zondag 13 oktober verblijven de muzikanten van Concordia voor een studieweekend in in Drieboomkensberg te Westmalle.

• za
    20.00 uurHet Hoofdkwartier

Op zaterdagavond 23 november viert Concordia het jaarlijkse St. Caeciliafeest. Op deze interne feestavond worden o.a. de jubilarissen in het zonnetje gezet.

• za
    20.00 uurHet Zwijnshoofd

Van 25 tot 31 december is op NPO radio 2 de Top 2000 te horen. Als voorproefje op dit radioprogramma zal Harmonie Concordia op 21 december in vestzaktheater het Zwijnshoofd een concert geven in dit thema. Net zoals bij de Top 2000 zelf, zullen we een zeer divers repertoire ten gehore gaan brengen. Na afloop sluiten we de avond af met een borrel in het Top 2000 café.