14.30 uurBlokstallen

Na het High Tea concert in 2016 en het Kerstbrunchconcert in 2017 trakteren we onze bezoekers dit jaar op een Snertconcert. Evenals vorig jaar vindt dit evenement plaats in de Manegezaal van de Blokstallen in Bergen op Zoom.

Verdere informatie over de tijden en toegangskaarten volgt z.s.m.

middag

Op zondagmiddag 19 mei verzorgen de Bergse harmonieorkesten van Concordia en EMM gezamenlijk een muzikale middag.
    Nadere informatie over locatie volgt.

middagDe Waterschans

Evenals in de voorgaande jaren is Harmonie Concordia voor het jaarconcert 2019 op zoek gegaan naar een mooie locatie en een bijzondere samenwerking. Dit keer gaat het concert plaatsvinden bij de onlangs gerestaureerde Waterschans. Met wie we dit jaar samenwerken maken we binnenkort bekend.