Sponsoren

Harmonie Concordia kent vele mogelijkheden voor sponsoren. Neem hiervoor contact op met een van de bestuursleden of stuur een mail naar info@harmonieconcordia.nl.

Vakgarage SDH te Halsteren heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan onze vereniging.

Logo Vakgarage SDH

Sponsoren Jubileumconcert “Conga Summer Festival”

Komt uw bedrijfslogo hier ook bij te staan als sponsor van jubileumconcert “Conga Summer Festival”?

Neem voor de sponsormogelijkheden contact op met info@harmonieconcordia.nl of met één van de leden van de vereniging.

De volgende bedrijven sponsoren onze vereniging d.m.v. een advertentie in ons verenigingsblad Quo Pacto:

Terheijden       LOGO EL     Meel

liavanpoppelen

Rabobank Clubkas Campagne

Harmonie Concordia neemt deel aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Sponsor worden?

Heeft uw bedrijf ook interesse om één van onze toekomstige evenementen financieel te ondersteunen? Neem dan voor de mogelijkheden contact op via info@harmonieconcordia.nl .