15:00 uurDe Bakkersmolen Sint Jansstraat 238 2910 Essen-Wildert

Op zondagmiddag 17 mei verzorgt Harmonie Concordia een voorjaarsconcert bij De Bakkersmolen in Essen-Wildert.

Voor meer informatie over deze locatie kun je terecht op: http://bakkersmolen.be.

jul
    11.00 uurCinema Kiek in de Pot

Ook voor 2020 heeft Concordia weer een unieke locatie gevonden om op te treden. Op zondagochtend 5 juli spelen we in de grote zaal van Cinema Kiek in de Pot.

14.00 uurDorpshuis Siemburg in Kruisland

Harmonie Concordia neemt in 2020 deel aan het onderling concours georganiseerd door Harmonie St. Caecilia uit Kruisland. Naast Concordia en de organiserende vereniging treden deze middag ook Harmonie St. Caecilia uit Nispen, Harmonie Soli Deo Gloria uit Wouwse Plantage en Harmonie Oranje uit Wouw op. Alle orkesten zullen worden beoordeeld door een deskundige jury.

• za
    20.00 uurOnline

Zaterdagavond 21 november vindt het jaarlijkse St. Caeciliafeest van Concordia plaats. Dit jaar wordt het voor het eerste een digitaal feest. Op de besloten online bijeenkomst worden onder andere onze 7 jubilarissen gehuldigd.