Hulp bij SponsorKliks

Om te helpen ons te sponseren is het voornamelijk van belang dat je niet vergeet om onze links te gebruiken.
Hiervoor hebben we een aantal hulpmiddelen onder elkaar gezet.

Voeg de Chrome extensie toe aan Chrome of Edge.

Onze Browser Extensie laat bij een aantal winkels een pop up zien als je vergeet te SponsorKlikken.
Waar dient de Chrome browser-extensie voor?
Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zoveel mogelijk te stimuleren en men niet gauw meer “vergeet” een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks.
Klik hier om de Chrome versie te installeren Dat kan in Google Chrome en in Microsoft Edge!

Hoe werkt de extensie?
Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar Harmonie Concordia Bergen op Zoom dient te gaan.
Je gaat direct naar een webshop (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor Harmonie Concordia Bergen op Zoom gehonoreerd worden.
Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.
In de browser extensie kan je ook instellen dat jouw startpagina een combinatie wordt van de Google zoekbalk, het totaal bedrag aan commissie voor Harmonie Concordia Bergen op Zoom en logo’s van de grootste winkels met die gelinked zijn aan Harmonie Concordia Bergen op Zoom.

Voeg onze links toe als favoriet aan je browser

Zo doe je dit in Google chrome:

Zo doe je dit in Firefox:

Installeer de Sponsorkliks App

Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKikken af.

Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en je ontvangt een notificatie als er een transactie is gedaan en er weer geld voor Harmonie Concordia BoZ binnenkomt.
Zo kan je zelf ook eenvoudig checken hoeveel jouw transactie heeft bijgedragen.
in de app kan je zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen.

In de app is altijd direct het totale commissiebedrag zichtbaar en kan je doorklikken om alle transacties te zien.

De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je jouw vereniging en slaat deze op.
Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan is de vereniging die je wilt sponsoren bekend. Via het menu kan je bij ” berichten instellingen” aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.

De links om de app te downloaden zijn:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks

Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210