High tea concert

Op zondag 6 november hebben we met Concordia een high tea concert verzorgd. Alle leden hadden uren in de keuken gestaan om de lekkerste gerechtjes op tafel te toveren. Ook werd er door diverse ensembles nog druk gerepeteerd na de reguliere repetities. Zo werd het een gevarieerde middag met de klanken van harmonie Concordia, een fluit-, klarinet- en saxofoonensemble, een kwintet, trio en ‘jong Santola’ afgewisseld met zoete en hartige hapjes.

Tijdens deze middag werden ook diverse leden in het zonnetje gezet. Zo zijn Sverre Zoeter en voorzitter Chris Wessels 5 jaar lid, Carola Withagen 10 jaar lid en onze Kees Lint maar liefst 70 jaar lid!

Het was een geslaagde middag! De foto’s staan in het album.

dscn5065

345 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.