Evenementenorkest Sinterklaas 2016

Op zaterdag 12 november kwam de Sint samen met zijn Pieten weer aan in Bergen op Zoom. Ook dit jaar liep het Evenementenorkest Bergen op Zoom weer mee, die erg goed vertegenwoordigd was door Concordialeden! In het fotoboek kunt u een aantal foto’s bekijken.

High tea concert

Op zondag 6 november hebben we met Concordia een high tea concert verzorgd. Alle leden hadden uren in de keuken gestaan om de lekkerste gerechtjes op tafel te toveren. Ook werd er door diverse ensembles nog druk gerepeteerd na de reguliere repetities. Zo werd het een gevarieerde middag met de klanken van harmonie Concordia, een fluit-, klarinet- en saxofoonensemble, een kwintet, trio en ‘jong Santola’ afgewisseld met zoete en hartige hapjes.

Tijdens deze middag werden ook diverse leden in het zonnetje gezet. Zo zijn Sverre Zoeter en voorzitter Chris Wessels 5 jaar lid, Carola Withagen 10 jaar lid en onze Kees Lint maar liefst 70 jaar lid!

Het was een geslaagde middag! De foto’s staan in het album.

dscn5065

Jaarconcert ‘Back to T’

Op vrijdagavond 1 juli was het dan eindelijk zover. Na maanden van repeteren was het tijd voor ons jaarconcert met als thema ‘Back to T’.

Het publiek was in grote getale naar Gebouw-T gekomen. Na het openingswerk Royal Processions was het tijd voor de Seventies en ook de Beatles kwamen voorbij. Onze speciale gasten deze avond waren Sam Schoutens en Tim Musters van Keys & Voices vanuit het CKB. Zij kregen de zaal stil met hun prachtige nummers! Ook onze voorzitter liet zich van zijn beste kant zien en kreeg de zaal helemaal mee met ‘Brabant’. DJ Roastjob zorgde voor een flinke bass bij All about the Bass en Viva la vida.

Wij kijken terug op een zeer geslaagd concert met een geweldig publiek!

 

 

Winterconcert & winterbbq

Op zaterdag 21 november heeft Concordia een Winterconcert met aansluitende barbecue gegeven in het Zwijnshoofd. Normaal gesproken houden we in november ons jaarlijkse st. Caeciliafeest. Dit jaar wilden we dit eens op een andere manier vieren en hebben we er een gezellig concert aan gekoppeld. Op die manier was het feest niet alleen voor de leden, maar ook voor onze familie, vrienden en bekenden. Diverse nummers als Morricone’s melody, Somebody to love en natuurlijk Let it go kwamen voorbij. Aansluitend kon iedereen genieten van een heerlijke winterbarbecue. Natuurlijk werden er verschillende leden gehuldigd tijdens het ‘officiële gedeelte’. Hierna speelde dweilband Lat mar Ore nog verschillende nummers en bleef het nog lang gezellig in het Zwijnshoofd!

De Haan 2015

Afgelopen zaterdag 10 juli zijn we met alle muzikanten, donateurs, familie en vrienden naar de Haan in België geweest. Het was al vroeg verzamelen, want om 8.00 uur vertrokken de bussen. Na een rit van 2 uur, kwamen we aan in het zonovergoten de Haan. De bussen werden uitgeladen en na een kop koffie was het tijd voor ons concert. Op meegebrachte kleden en stoelen die klaar stonden werd er geluisterd naar de diverse nummers. Tussendoor was er een kleine pauze. Na afloop van het concert hebben we met zijn allen gepicknickt. Dat was erg gezellig! ’s Middags kon iedereen zijn/haar eigen plan trekken. Zo waren er veel leden op het strand te vinden, werd er geshopt, een terrasje gepakt of een balletje geslagen tijdens een potje midgetgolf. Aan het eind van de dag werd er nog een frietje gegeten en om 19.00 uur vertrok de bus weer richting Bergen op Zoom. Het was een gezellige afsluiting van dit muziekseizoen!

Aankomst in de Haan

Aankomst in de Haan

Borgvlietse jaarmarkt 5 juli 2015

Vandaag, zondag 5 juli, hebben wij een concert gegeven tijdens de Borgvlietse jaarmarkt. We begonnen ons concert met Somebody to love, waarna de jaarmarkt officieel geopend werd met een praatje van de wethouder en een harde klap van de Borgerij. We vervolgden ons concert met nummers zoals Starlight Express, Seasongs, Let it go, Amsterdam Harbour en Blades of Toledo. Het was een gezellige drukte op Borgvliet!

2015 Borgvlietse jaarmarkt

2015 Borgvlietse jaarmarkt

Volgende week gaan we de grens over en sluiten we ons seizoen af in De Haan! Er zijn nog enkele plaatsen in de bus vrij. poker kostenlos spielen ohne geld

Taptoe 2015

Op zaterdag 16 mei vond ’s avonds de Taptoe plaats in Bergen op Zoom. ’s Middags liepen er al diverse orkesten door de stad en gaven wij een concert op de Grote Markt. De hele ochtend had het geregend, maar tijdens ons concert bleef het gelukkig droog. Er kwam veel publiek op af en het was een geslaagd concert.

Taptoe 2015

Taptoe 2015

Koningsdag 2015

Ook dit jaar was Harmonie Concordia weer te vinden op de Paradeplaats voor het Koningsdagconcert. De weergoden waren ons goed gezind. Ondanks de slechte voorspellingen eerder in de week, was het een zonovergoten en droge dag! We begonnen ons concert met de ‘Seasongs’, gevolgd door ‘Let it Go’ wat vooral bij de kinderen op de kindervrijmarkt goed aansloeg. We speelden veel nummers voor de eerste keer voor het publiek. De trombones sloten ons concert af met ‘Blades of Toledo’.

Naast dit concert stond Concordia ook met een kraampje in de Steenbergsestraat om de clubkas te spekken. Zo konden er tweedehandsinstrumenten, kroontjes, sleutelhangers, kalenders, cupcakes, waxinelichtjes en vaasje gekocht worden, maar ook aan de kinderen was gedacht. Zij konden zich laten schminken of grabbelen in de grabbelton. Veel leden hebben zich ingezet en het was dan ook een gezellige dag met een leuke opbrengst!

De foto’s van het concert staan onder het kopje Activiteiten -> foto’s

Kerstconcert 2014

Op vrijdag 19 december vond ons kerstconcert plaats in het Hoofdkwartier. Het publiek dat binnenkwam, werd opgewarmd door la quintette de Noel, bestaande uit 5 leden van Concordia. Boven in de zaal kon het publiek luisteren naar bekende kerstliedjes afgewisseld met nummers die we in 2015 tijdens concerten zullen uitvoeren.

Na afloop werd ook de nieuwe website gepresenteerd! Er werd uitleg gegeven wat er allemaal te zien, lezen en doen was op deze site. Daarna was het tijd om te borrelen en bleef het nog lang gezellig!

Vanaf deze plaats wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, muzikaal 2015!

Kerstconcert 2014 Golden Tiger Casino: My Impression

Nieuwe website Harmonie Concordia

Op 19 december 2014 is de nieuwe website van Harmonie Concordia online gegaan.
De website is gebouwd met de laatste technieken, heeft een fris uiterlijk en is geschikt voor tablet en smartphone.
We nodigen je uit op onze website rond te kijken en horen graag wat je er van vindt.

1 2