Sinds augustus 2007 is Guy van Geldorp de dirigent van Harmonie Concordia.

Guy kwam op 8-jarige leeftijd in aanraking met de muziek. Hij bracht in plaats van een bezoekje aan een voetbalwedstrijd een bezoek aan de muziekschool. Hier leerde Guy noten lezen. Natuurlijk mocht hij na een jaar ook een instrument kiezen en uiteindelijk koos hij lukraak voor de dwarsfluit, omdat hij dit instrument al eens bij anderen had gezien.

Na een aantal jaren van repeteren, werd Guy gevraagd om bij het jeugdorkest van ‘De Verenigde Statievrienden’ te spelen. Guy vond het erg leuk om in orkestverband te spelen. Guy speelt tot op de dag van vandaag nog steeds fluit in het harmonieorkest van deze vereniging uit Essen. Dit geeft al aan, dat Guy een echt ‘verenigingsmens’ is.

Dirigent Guy van Geldorp

Zijn fluitlerares moedigde hem aan om van zijn muziek zijn beroep te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Vanaf 1984 ging Guy studeren aan het conservatorium van Leuven. Hij behaalde het Laureaat muziekpedagogie met eerste prijzen voor notenleer, harmonie en contrapunt. Enkele jaren later gevolgd door het Laureaat instrument met een eerste prijs voor de dwarsfluit. Tussen deze diploma’s door was Guy fluitist bij de muziekkapel van de Belgische Zeemacht.

Tijdens zijn conservatoriumtijd deed Guy ervaringen op bij verschillende ensembles en orkesten. Daarnaast bracht Guy ook veel tijd door in het verenigingsleven. In 1988 nam hij het dirigeerstokje over van het jeugdorkest binnen zijn eigen vereniging ‘De Verenigde Statievrienden’ in Essen. Hierdoor kon hij ervaring opdoen in het leiden van een samenspelgroep.

Vanaf 1991 is Guy werkzaam als docent dwarsfluit aan de muziekacademie van Essen. Sinds 1992 is hij eveneens vakdocent aan de muziekacademie van Brasschaat. Dat Guy niet stil blijft staan in zijn muzikale ontwikkeling blijkt wel uit het feit, dat hij in 2013 met onderscheiding afstudeerde als Master in de muziek aan de LUCA School of Arts – Campus Lemmensinstituut in Leuven.

Naast Concordia is Guy sinds 2009 ook dirigent van Harmonie St. Caecilia uit Nispen.

Sinds het eerste moment bij Concordia is Guy, naast het muzikaal leiden van de repetities en concerten, zeer betrokken bij de repetoirekeuze voor het orkest samen met de muziekcommissie en het opzetten en uitwerken van muzikale activiteiten.

• Wow, wonderful blog format! How long have you been running a
    blog for? you made running a blog glance easy.

The total look of your site is great, let alone the content!
    You can see similar here najlepszy sklep

• It’s appropriate time to make some plans for the
    future and it’s time to be happy. I’ve read this
    post and if I could I want to suggest you some interesting things or suggestions.
    Perhaps you could write next articles referring to this article.

I desire to read more things about it! I saw similar here:
    Sklep internetowy

• Hey! Do you know if they make any plugins to assist with Search
    Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
    seeing very good success. If you know of any please share. Thank
    you! You can read similar art here: Sklep

• It’s very interesting! If you need help, look here: ARA Agency

• Hi! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?

I’m trying to get my blog to rank for some targeted
    keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.

Appreciate it! You can read similar text here: Sklep internetowy

• Hello! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
    I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords
    but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.
    Kudos! You can read similar text here: Najlepszy sklep

• Hello! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get
    my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
    If you know of any please share. Many thanks! You can read similar blog
    here: Link Building

• Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with
    Search Engine Optimization? I’m trying to get my site to rank
    for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
    If you know of any please share. Cheers! You can read similar blog here:
    Backlink Portfolio